Handelsbetingelser (Dansk)

Levering

Vi stræber efter en hurtig levering. Alle ordrer afsendes inden for 3 – 7 arbejdsdage, da alle er håndlavede på eget værksted i Danmark. Ved evt. længere leveringstid, vil du kort efter blive kontaktet

Skulle du bruge dine varer til en bestemt dato, er du velkommen til at notere det under bemærkninger, så vi kan tage det med i betragtning.

Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer!

Forsendelse

Forsendelser i Danmark:

Vi leverer med Post Nord som pakkepost eller standard. post. I Danmark er fragt gratis ved køb over 500 DKK, uden for Danmark opkræver vi et standardgebyr.

Det er muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.

Hvis dine varer er beskadiget under levering, skal du straks kontakte Post Nord og bemærke, at din vare er blevet beskadiget under forsendelsen.

Betaling

Alle priser er i DKK og inkluderer 25% moms.
Kreditkort:

På Nordbythomsen kan du betale med Dankort, Visa / Dankort, eDankort. Købsbeløbet trækkes først, når varerne afsendes fra os. VI kan kun trække det beløb, du har angivet, eller mindre og kun en gang.

Det er sikkert at handle med kort på Nord By Thomsen, da al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaver sker via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Kun PBS har adgang til oplysningerne vedrørende betaling. Hverken Nordbythomsen eller andre uautoriserede personer har mulighed for at se kortoplysninger.

Du kan også fysisk afhente dine varer i butikens åbningstider eller efter aftale.

NORD BY THOMSEN

Nordbythomsen
Møntergade 14
1116 København
Danmark

Workshop og showroom-kun efter aftale

+45 26 27 60 62

mail@nordbythomsen.dk

Privatliv:

Personlig information. Ingen personoplysninger, der er registreret hos Nordbythomsen, overdrages, sælges eller stilles til rådighed for tredjepart. Alle oplysninger opbevares på en pålidelig måde og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Nordbythomsen. Ved elektronisk betaling anvendes en sikker og krypteret metode via Webshop systemet.

Butiksystemet bruger såkaldte cookies til at kontrollere indholdet af indkøbskurven. En cookie er blot navnet på en fil, der er gemt på din egen pc. Det er også muligt at bede systemet om at gemme sin egen adresseinformation til det næste besøg. Hvis du ønsker at slette disse oplysninger senere, kan dette ske via browserindstillingerne. For eksempel i Internet Explorer, via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb beder vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til behandling af din ordre. Oplysningerne overføres og gemmes elektronisk i ukrypteret form og opbevares i 5 år.

Derudover registrerer vi IP-adressen fra, hvor et køb foretages. Oplysningerne bruges normalt ikke, men kan bruges i en valgfri politiundersøgelse. Alle falske ordrer er arkiveret!

I henhold til persondataforordningen giver vi oplysninger om registreret information, og på baggrund af eventuelle indvendinger vil vi slette som ønsket.

Refundering

Vi giver 14 dage fuld retur fra den dag, du modtager dine varer. Varer skal returneres ubrugt, i originalemballage og i samme stand som modtaget. Når vi har modtaget varen og godkendt standen, vil beløbet blive refunderet til din konto så hurtigt som muligt. Du skal selv bære omkostningerne ved at returnere varen. Husk at vedlægge din registrering og kontonummer for bankoverførsel. Vedlæg eventuelt en kopi af din faktura, og husk at gemme din kvittering som dokumentation for at varen er returneret til os.

Returadressen er:

NORD BY THOMSEN
Møntergade 14

1116 København

Exchange Service

Hvis du finder ud af at smykker ikke passer dig, bytter vi gerne til et andet inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Det vil sige, vi kan ikke give pengene tilbage, men vi finder i stedet en anden til dig.

Return Merchandise Authorization (RMA)

Alle varer er underlagt købslovens 24 måneders garanti. Garantien betyder, at du som kunde kan klage over fejl i produktet, der har fundet sted inden for 24 måneder efter køb. Garantien dækker ikke, når der opstår fejl, beskadigelse eller slid på grund af ukorrekt brug, manglende vedligeholdelse eller generel slitage.